Gyakran Ismételt Kérdések

Házirend

GYIK

A szobákat érkezési napon 14:00 órától vehetitek át és a távozás napján kérjük 10:00-ig elhagyni. Előzetes egyeztetés után ettől eltérhetünk.  

Nem, minden rendelkezésre áll, a teljesség igénye nélkül: törölköző, ágynemű, evőeszköz, poharak, toalettpapír, kézfertőtlenítő, hajszárító, vállfák, vasaló és elsősegélykészlet is.

Van önellátásra is lehetőség, főszezonban reggeli is igényelhető illetve a környéken nagyon sok étterem, kávézó és pizzéria is található. Ételek melegítéséhez rendelkezésre áll egy mikrohullámú sütő is. A szobákban kis hűtő található, melyben a napi hűtésre szoruló ételek, italok tárolhatók. Több bolt pár percen belül elérhető – Aldi, Spar, Kik, Pepco, Rossman, gyógyszertár, Tesco express.

Igen, a panzióban ingyen biztosítunk Wi-Fi hálózati internet elérést. 

A szálláshely előtt közvetlenül lehet parkolni, természetesen ingyen.   

Igen, LED tv, számos csatornával, melyek nagy része HD minőségű.   

Az épület erkély nélküli szobáiban légkondicionáló áll rendelkezésre. 

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót. 18 év felett 500,-Ft / éj az idegenforgalmi adó díja. 

Az épület egész területén tilos a dohányzás! Az épületen kívül, a kijelölt helyeken engedélyezett. 

A pontos cím 8623 Balatonföldvár, Berzsenyi Dániel utca 80. 

Érkezés előtt 14 napig a foglalás díjmentesen lemondható vagy módosítható szezonon belül. Az előleget visszautaljuk,990Ft kezelési és utalási díj levonása mellett. SZÉP kártyás előlegeket nem áll módunkban visszautalni.

14 napon belüli lemondás, módosítás vagy meg nem érkezés esetén a befizetett előleg adminisztrációs díjként megtartásra kerül. 
3 napon belüli lemondás esetén az éjszakák 100%-a kerül kötbérként elszámolásra. 

Igen SZÉP kártya elfogadóhely vagyunk.

Igen! A szálláshely egyben is foglalható. Ez esetben tiétek az épület összes szobája (5 kétágyas és 4 db 4 fős két hálószobás szoba), az étkező, a klubszoba/ különterem és természetesen az udvar, a fürdőtóval, szaunával és sódézsával. Kell ennél jobb?

Házirend

Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya) a check in egy részét előzetesen önállóan elvégezheti a szálláshely check in rendszerében, melyről emailben tájékoztatjuk a foglalásakor.
Vendégeink a bejelentkezés után személyesen kapják meg a szobakulcsot és tájékoztatást a közös helységek használatáról.
A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 10:00 óráig kérjük elhagyni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, előre egyeztetés alapján.
Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy az erkélyajtók ne maradjanak nyitva, illetve a berendezési eszközök (tv,klíma) illetve a vízcsapok elzárva legyenek. 

Távozáskor a szobakulcsot kérjük leadni kollégánknak. A szobakulcs elvesztése esetén 3000 Ft plusz költséget számítunk fel.

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

A szobák és a szálláshely felszerelési tárgyait azok területéről kivinni tilos.
Parkolónk használatakor a bejáratokat szíveskedjenek szabadon hagyni!
A szálláshely eszközeit rendeltetésszerűen kell használni.
A szálláshely területén 18 éven aluliak szeszesitalt nem fogyaszthatnak.
A szálláshely valamennyi szobája NEM DOHÁNYZÓ!
A szobákba állatokat bevinni TILOS! Megértésüket köszönjük.

A szálláshely szobáiban csak a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóaikat a hallban fogadni.

Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: parkoló használat, Wi-Fi elérhetőség az egész házban, 0-24 telefon szolgálat.

A szobákat hosszabb tartózkodás esetén hetente 1x takarítjuk, mely az ágynemű és törölközőcserét is magában foglalja. Többszöri takarításra, ágynemű és törölköző cserére a vendég külön kérése esetén max. 3 naponta van lehetőség felár ellenében. A közös helyiségek takarítása és szemétürítés naponta történik.

Az udvari fürdőtó használata, a szabályok betartása mellett, ingyenes vendégeink számára.

Reggeli: 8:00-10:00

A szauna és a sódézsa használata egyéni előzetes egyeztetés után külön díjazás ellenében elérhető. Részlegünket mindenki saját felelősségre és a rendeltetésszerű használat betartása mellett veheti igénybe

Bicikli kölcsönzés: a feltételekről személyesen érdeklődj a helyszínen kollegánktól.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szállás területén és a szobákban  hagyott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget.
A talált tárgyakat kérjük a recepción leadni.

A szálláshely területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a bejáratától 5 méterre vagy teraszunk kijelölt területén gyújthatnak rá. A tilalom megszegése 10.000Ft/alkalom pénzbírságot von maga után.

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartása mellett. Ezt a szándékát kérjük előre jelezze így biztosítjuk a megfelelő eszközöket (tüzifa, bogrács). A tűzrakás után kérjük a vendégeket a szemét eltávolítására valamint győződjenek meg arról,hogy a tüzet valóban eloltották! Tűz esetén a kihelyezett poroltó készülékkel azonnal kezdjék meg az oltást és hívják a tűzoltókat a 112-es számon, majd azt követően a szállásadót! A szálláshely tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Minden észrevételt akkor tudunk figyelembe venni, ha azok a tartózkodás ideje alatt vannak jelentve. Utólagos reklamációt nem fogadunk el.

Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt, illetve a szabályok megszegését az okozóval megtéríttetjük.

A szállásról kizárható az a személy, aki bűncselekményt vagy szándékos rongálást követ el; saját vagy más testi épségét veszélyezteti; 22.00 és 6.00 óra között a pihenni vágyó vendégek nyugalmat zavarja.

Balatonföldvár Város Önkormányzata
8623 Balatonföldvár, Petőfi Sándor utca 1.
Tel: 06-84-540-330 Orvosi ügyelet: Balatonföldvár, Szabadság tér 1.

Orvosi rendelések: Balatonföldvár, Szabadság tér 1.
84/340-113 orvos: Dr. Kelemen Zoltán; 84/540-246 gyermekorvos: Dr. Kelemenné Dr. Szabó Piroska; 84/340-670 fogorvos: Dr. Ledermayer FerencAz Egységes ügyeleti telefonszám 2023. november 1-től Somogy vármegyében: 1830A telefonszám a teljes ügyeleti időszakban, hétköznap 16:00-8:00 között, hétvégén, ünnepnapon egész nap hívható.
Legközelebbi kórház, sürgősségi ellátás: 8600 Siófok, Semmelweis utca 1.

Glux Kft. (8621 Zamárdi Petőfi utca 16. Adószám: 14237128-2-14
Telefonszámaink: 06703860330 (Lázár-Üski Annamária), 06703204330 (Lázár Lehel)


Nem találtad meg a választ? 

Lépj kapcsolatba velünk!

hu_HUMagyar